img

 

 
Nieuwsflits 13 OFGV • 2016
img
Uitreiking certificaten Omgevingskunde
OPLEIDING OMGEVINGSKUNDE OFGV
Op 28 januari namen zeven studenten hun certificaat ‘Programmatisch en risico-gestuurd handhaven’ van de opleiding Omgevingskunde in ontvangst. Complimenten voor het behaalde resultaat!
Lees hier meer over de opleiding Omgevingskunde
img
Geslaagde regionale Bodemdag Midden-Nederland 2016
PRESENTATIES, WORKSHOPS EN NETWERKEN
Op donderdag 28 januari organiseerden de RUD Utrecht, Politie Midden-Nederland, OFGV, Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT) en RWS-Bodem+ een regionale bodemdag waar onder andere gesproken werd over de Omgevingswet. Er waren maar liefst tachtig personen aanwezig.
Lees hier verder over de Bodemdag 2016
img
Nieuwe bedrijfsauto's OFGV
AANDACHT VOOR DUURZAAMHEID
De nieuwe bedrijfsauto’s in ‘OFGV-stijl’ zijn geleverd. Er is veel aandacht besteed aan het aspect duurzaamheid en de maximale inzetbaarheid voor de zeer diverse werkzaamheden. Het resultaat is een nieuw wagenpark met praktische auto’s waarbij de CO2-uitstoot door de leverancier wordt gecompenseerd door duurzame investeringen en het aankopen van Verified Emission Reductions.
img

 

Bodemtaken Noord-Holland naar OFGV
Per 1 januari 2016

Bettine van Klinken
Met ingang van 1 januari 2016 verzorgt de OFGV namens de provincie Noord-Holland de bodemvergunningverleningstaak voor Gooi en Vechtstreek. Samen met deze taken kwam ook Bettine van Klinken mee naar de OFGV. Zij ondersteunt de OFGV als adviseur Bodem bij het uitvoeren van de overgekomen bodemtaken.
Bettine van Klinken over de overgang van bodemtaken
img
CRKBO gecertificeerd
De OFGV heeft als eerste Omgevingsdienst de CRKBO certificering behaald. CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Directeur Paul Schuurmans: “Ik ben trots op het behaalde resultaat. Ik zie deze certificering niet als einddoel, maar als een eerste belangrijke stap richting verdere kwaliteitsborging van het OFGV Kenniscentrum.”
Meer over de CRKBO certificiering 
img
Werkbezoek Statenleden Flevoland bij de OFGV
Op woensdagmiddag 13 januari was het een drukte van belang in het pand van de OFGV. Enthousiaste experts van de OFGV informeerden de Statenleden van de provincie Flevoland over hun werkzaamheden. Chris Schotman, voorzitter van de commissie Ruimte: “Vanaf nu kijken we anders naar de OFGV: van abstract en ver weg in één klap naar concreet en dichtbij.”
Meer lezen over het werkbezoek? Klik hier!
img
OFGV NIEUWSFLITS 13
Februari 2016 • Copyright © 2016 OFGV • Botter 14-15
Postbus 2341 • 8203 AH Lelystad
T 088 6333 00 • info@ofgv.nlofgv.nl
img img img
Voor de webversie klik hier
Geef je op voor de OFGV nieuwsbrief

 

Registreer hier